img

Είμαστε Δημιουργικοί

 

Responsive Σχεδίαση Ιστοσελίδων

Ιστοσελίδες πλήρως προσαρμοζόμενες σε κινητά τηλέφωνα, tablet, οθόνες υπολογιστή & SmartTV

 

Εικόνα Υψηλής Ευκρίνιας

Προσεκτική και υψηλής ανάλυσης σχεδίαση του User Interface

 

Μοναδική Σχεδίαση

Ακολουθούμε σύγχρονες γραμμές σχεδιάσης του User Interface βασισμένοι στο User Experience

 

Παραμετροποιήσιμες

Εύκολα ένας μέσος χρήστης πραγματοποιεί τις αλλαγές που επιθυμεί στο site ή το e-shop του

Θέλω να τρέχει στο κινητό μου
Βελτιστοποιημένη και εξειδικευμένη σχεδίαση ιστοσελίδων για μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα αποκλειστικά για κινητά τηλέφωνα.
Υψηλές Θέσεις Κατάταξης
Ακολουθούμε τους βασικούς κανόνες βελτιστοποίησης των ιστοσελίδων με στόχο την υψηλότερη δυνατή κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης (ranking).

Οι Υπηρεσίες Μας

 
 

Ανάπτυξη Εφαρμογών Πληροφορικής

Παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες ανάπτυξης εφαρμογών για κινητά βασισμένες στα διεθνή πρότυπα και οδηγίες της μηχανικής της πληροφορικής.

SEO-SMO-CRO

Βελτστοποίηση των βασικότερων παραγόντων (Search Engine Optimization, Social Media Optimization, Corvesion Rate Optimization) που επηρεάζουν την απόδοση εμφάνισης μιας ιστοσελίδας σε υψηλές θέσεις στις μηχανές αναζήτησης υλοποιώντας στρατηγικές μάρκετινγκ οι οποίες αυξάνουν την αλληλεπίδραση των πελατών με την ιστοσελίδα. Δημιουργία ελκυστικού περιεχομένου και ποιοτικών υπηρεσιών για αύξηση των εκάστοτε στόχων.
 

Brand Management

Περιλαμβάνει παροχή υπηρεσιών δημιουργίας Εταιρικής Ταυτότητας - Brand Positioning - Σχεδίαση Λογότυπου - Ανάλυση Ανταγωνισμού - Copywriting
 

Responsive Web Design

Ανάλυση - Σχεδίαση - Κατασκευή δυναμικών responsive ιστοσελίδων με τη χρήση πακέτων διαχείρισης περιεχομένου CMS (Joomla, Drupal, Wordpress, Concrete5, Magento κτλ).
 

Photo & Video

Παραγωγή αρχείων προβολής μιας επιχείρησης  στο διαδίκτυο όπως video και φωτογραφικό υλικό για eshop, χώρους, ξενοδοχεία, galleries, επιχειρήσεις, προϊόντα.

Δείγματα Έργων

 • img

  Tanino Mari

  Tanino Maricchiolo born in Messina in Italy and belongs to a family of photographers. He loves photography because he see, he imagine, he feel the emotion of the right moment flowing and going away.

 • img

  Stellar Light

  Ανακαλύψτε τις ικανότητές & τις ανάγκες σας. Θέστε νέους στόχους εργασίας μέσα από τη Συμβουλευτική καριέρας – Βιογραφικού & τον Επαγγελματικό προσανατολισμό για επιτυχημένη επαγγελματική καριέρα.

 • img

  Socrates Organic Village Agrillia

  “Socrates organic village Agrillia” is an organic farm which is located near Mesolongi.

 • img

  Ulisse One

  Ελαιόλαδο. Εμπορία ελαιολάδου, τυποποίηση & εμπορία ελαιών, παραγωγή και εμπορία σαπουνιών και ελαιουργικών μηχανημάτων. Ελαιόλαδο. Εμπορία Ελαιολάδου. olive. Εμπορία Ελαιολάδου. Υπό κατασκευή. Περισσότερα.

 • img

  Villas Kavouri

  Ενοικιαζόμενες Μεζονέτες Villas Kavouri στην Καβουρότρυπα Γαλατά δίπλα στη θάλασσα και 15 χιλιόμετρα από το Μεσολόγγι. Άνεση-οικογενειακό περιβάλλον.

 • img

  Τουριστικός Οδηγός Ι.Π. Μεσολογγίου

  Σχέδιάστε και κλείστε το ταξίδι σας στο Μεσολόγγι με τον ταξιδιωτικό οδηγό Μεσολογγίου. Βρείτε τις καλύτερες δραστηριότητες να κάνετε, εκδηλώσεις και περιηγήσεις στα αξιοθέατα..

 • img

  Διακοσμήτρια Χώρων Χριστίνα Βούρβαχη

  Η διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων Χριστίνα Βούρβαχη αναλαμβάνει τη διακόσμηση κατοικιών, επαγγελματικών χώρων, καταστημάτων, ξενοδοχείων και άλλων επαγγελματικών και ιδιωτικών χώρων.

 • img

  Υδάτινος Κόσμος (com)

  Ο Υδάτινος Κόσμος δραστηριοποιείται στον ναυτιλιακό τομέα, στην πώληση ναυτιλιακών ειδών γενικότερα και σε παρελκόμενων σκάφους.

01

Ανάλυση & Σχεδίαση Web Site

Αναλύουμε κάθε απαίτηση και σχεδιάζουμε κάθε βήμα με προσοχή και υπευθυνότητα.

02

Κατασκευή Web Site

Προχωρούμε στην κατασκευή του site σε βήματα πάντα σε σύμφωνη γνώμη με εσάς.

03

Δημοσίευση Web Site

Δημοσιεύουμε και προωθούμε το site όταν είναι έτοιμο προς παράδοση έχοντας περάσει όλους τους ελέγχους.

Μερικοί Πελάτες Μας

ydationoskosmos com oweb digital experience

topolino gr oweb digital experience

visitmes gr oweb digital experience

tode martial arts oweb digital experience

theoxenia hotel gr oweb digital experience

dimos mesolongi oweb digital experience

drelectronics oweb digital experience

socrates organic village oweb digital experience

Logo gavrinahome oweb digital experience

artikos gr phototgraphy oweb digital experience

mourkos apartments gr oweb digital experience

kalamakis gkera oweb digital experience

kryoneritouristguide oweb digital experience

arxontiko gr oweb digital experience

villas kavouri oweb digital experience

oil24 gr oweb digital experience

kionstore com oweb digital experience

physis kai ousia oweb digital experience

SUNSET APARTMENTS oweb digital experience

essente gr oweb digital experience

stellarlight gr oweb digital experience

deyam oweb digital experience

glyka apartments oweb digital experience gr

loi vie oweb digital experience

Digital Marketing

προωθούμε την επιχείρησή σας

Θέτουμε τις βάσεις για μια στερεή συμπαγή ηλεκτρονική παρουσία της επιχείρησή σας ως μια οντότητα στον χώρο του διαδικτύου η οποία αξιολογείται ώς ποιοτική και κατατάσσεται ψηλά στις θέσεις των μηχανών αναζήτησης και στη συνείδηση των χρηστών του διαδικτύου.

UI/UX Design

ιστοσελίδες φιλικές προς τον απλό χρήστη

Τα σχέδια μας έχουν ως βασικό γνώμονα της απλότητα και την λειτουργικότητα (user interface) ώστε να αποτελούν πάντα μια ευχάριστη εμπειρία (user experience) στους χρήστες.

Graphic Solutions

δίνουμε μεγάλη σημασία στην ουσία αλλά και στην εικόνα

Φροντίζουμε τις ενέργειες όλες από την δημιουργία λογότυπου μέχρι την συσκευασία και την προώθηση ώστε να είναι μια ευχάριστη και ακούραστη διαδρομή για την πελάτη.

Brand Management

δημιουργούμε ή επαναπροσδιορίζουμε την επιχείρησή σας

Θέτουμε τις βάσεις για δημιουργία ή αναδιοργάνωση της εικόνας της επιχείρησής σας μέσα από μια σειρά στρατηγικών κινήσεων και τεχνικών branding.


mac 

Τελευταία Νέα

24 Nov

Oweb Digital Experience - Timelapse

in ΑΡΘΡΑ /

oweb logo 4Oweb Digital Experience Timelapse

Το καινούριο video της Oweb Digital Experience περιλαμβάνει σκηνές από την ευρύτερη περιοχή της πόλης της Πάτρας και του Μεσολογγίου σε μια προσπάθεια να αναδείξει τις ομορφιές της Δυτικής Ελλάδας δίνοντας μια νότα αισιοδοξίας και δείχνοντας πως τα πιο ωραία πράγματα στην ζωή δεν είναι "πράγματα". Με αφοσίωση, συνέπεια και προσπάθεια συνεχίζουμε ακάθεκτοι το έργο μας με υπευθυνότητα και σεβασμό προς τους πελάτες μας.

Θέλουμε να τονίσουμε πως η πρόοδος έρχεται μέσα από την θέληση και την προσπάθεια και πως όλες οι δυσκολίες μπορούν ξεπεραστούν. Είναι πολλές οι φορές που έχουμε συμβουλεύσει επιχειρηματικά σωστά τους πελάτες μας και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε όσο μας επιτρέπουν οι δυνάμεις μας. Η ικανοποίησή σας είναι και δική μας ικανοποίηση και αναγνώριση του έργου μας.

Σας ευχαριστούμε για την απαράμιλλη υποστήριξή σας στην Oweb Digital Experience όλα αυτά τα χρόνια. 

Ώρα να απολαύσετε το βίντεο!

24 Nov

Να φτιάξω e-shop; Ναι..με προϋποθέσεις!

in ΑΡΘΡΑ /

E-Shop; Nαι..με προϋποθέσεις!

Για να κατανοήσει κάποιος τον λόγο ύπαρξης ενός ηλεκτρονικού καταστήματος θα πρέπει να έχει μια σφαιρική γνώση των εννοιών ηλεκτρονικό επιχειρείν και ηλεκτρονικό εμπόριο.

Με τον όρο ηλεκτρονικό επιχειρείν (e-business) εννοούμε όλες εκείνες τις επιχειρηματικές πρωτοβουλίες, στρατηγικές και δραστηριότητες οι οποίες υλοποιούνται διαδικτυακά ανταλλάσσουν πληροφορίες και ως στόχο έχουν την πώληση και αγορά προϊόντων ή υπηρεσιών. Η ψηφιοποίηση όλων αυτών των ενεργειών στοχεύει στην άμεση αλληλεπίδραση (engagement) του κοινού και την άμεση συμμετοχή του σε συναλλαγές με τις επιχειρήσεις. Στην πορεία αυτή κινείται και η έννοια του μάρκετινγκ (marketing) όπου στην περίπτωση μας ονομάζεται διαδικτυακό μάρκετινγκ και το οποίο έχει ως στόχο την άμεση εμπλοκή του αγοραστικού κοινού με το αντικείμενο ή την υπηρεσία η οποία παρέχεται.

The only way to do great work is to love what you do

img