Οργανικά Αποτελέσματα | OWEB Digital Experience

Οργανικά Αποτελέσματα

(Organic Search)

local seo oweb digital experience 1

 

Organic SEO

Τα αποτελέσματα οργανικής αναζήτησης είναι οι καταχωρίσεις που εμφανίζονται σε μια σελίδα αποτελεσμάτων στις μηχανές αναζήτησης (SearchEngineResultsPages) εξαιτίας παραγόντων όπως η συνάφεια με τον όρο αναζήτησης και οι έγκυρες προσπάθειες βελτιστοποίησης των ιστοσελίδων ώστε να εμφανίζονται σε υψηλές θέσεις στις μηχανές αναζήτησης (SEO).
Οι προσπάθειες να ακολουθήσουμε τις βέλτιστες πρακτικές SEO, που μερικές φορές ονομάζονται White Hat SEO ή οργανικό SEO, σχεδιάζονται για να ενισχύσουν τη θέση στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης μιας ιστοσελίδας (SERPs) χωρίς να πληρώσουμε ή να καταφύγουμε σε αθέμιτους τρόπους. Οι αδυσώπητες πρακτικές, όπως η υπερβολική χρήση λέξεων κλειδιών το λεγόμενο keyword stuffing, μερικές φορές αναφέρονται Black Hat SEO.

Η θέση του συνδέσμου της επιχείρησής στα SERPs είναι σημαντική. Ανάλογα με τον όρο αναζήτησης, τα οργανικά αποτελέσματα αναζήτησης συχνά αποτελούν μόνο ένα μικρό τμήμα της σελίδας των αποτελεσμάτων στις μηχανές αναζήτησης. Και αυτό διότι δεδομένου ότι οι διαφημίσεις (ads) βρίσκονται στην κορυφή της σελίδας αποτελεσμάτων, σε μια συσκευή με σχετικά μικρή οθόνη, όπως tablet ή smartphone, τα ορατά αποτελέσματα οργανικής αναζήτησης ενδέχεται να εμφανίζονται αρκετά χαμηλά και να πρέπει να κάνετε scroll down ώστε να βρείτε την οργανική θέση της επιχείρησης.
Στην Oweb Digital Experience ®️ δίνουμε μεγάλη σημασία στην επικοινωνία και στην εκπαίδευση των πελατών μας με στόχο την καλύτερη και αποδοτικότερη συνεργασία μαζί τους. Προτείνουμε στους πελάτες μας τις καλύτερες μεθόδους ώστε η επιχείρησή τους να έχει μια υγιή παρουσία διαδικτυακά. Δίνουμε συμβουλές ώστε να αυξηθεί η οργανική θέση και να αυξηθεί η κίνηση (Organic Search) προς την ιστοσελίδα με τεχνικές τις οποίες και οι ίδιοι πελάτες αφομοιώνουν με τον καιρό και μαθαίνουν να διατηρούν την ιστοσελίδα τους ανανεωμένη και αυθεντική.

FaLang translation system by Faboba