Κατασκευή Ιστοσελίδων ΑμΕΑ | OWEB Digital Experience

Κατασκευή Ιστοσελίδων ΑμΕΑ

 

Κατασκευή

H Oweb Digital Experience ®️ με σεβασμό στα άτομα με αναπηρία, αλλά και στις ίδιες τις επιχειρήσεις που θέλουν να προσφέρουν αυτή τη λειτουργία στους επισκέπτες τους, κατασκευάζει πλήρεις, ολοκληρωμένες σελίδες με όλες τις λειτουργικότητες των σύγχρονων υπηρεσιών διαδικτύου, παράλληλα με τις πρόσθετες επιλογές για τα άτομα με μειωμένη όραση ή/και κινητικότητα.

Διεπαφή Χρήστη

Παρέχουμε προσβασιμότητα σε όλο το περιεχόμενο. Οι πρόσθετες λειτουργίες εγκαθίστανται σε όλες τις ενότητες της ιστοσελίδας, δεν επηρεάζονται από την επεξεργασία ή τη δημιουργία νέου περιεχομένου, δε δημιουργούν επιπρόσθετο φόρτο στους διαχειριστές της σελίδας, δεν αποκλείουν κανέναν από το νέο ή το ανανεωμένο περιεχόμενο και δεν επιφέρουν εκπτώσεις στην αισθητική.
 

Ανάπτυξη

Ιστοσελίδες κατάλληλες για άτομα με μειωμένη όραση, αχρωματοψία, τυφλούς, άτομα με κινητικά προβλήματα, άτομα με αναπηρία. Προσβασιμότητα για όλους - Ιστοσελίδες κατάλληλες και για ΑμΕΑ σύμφωνα με το πρότυπο WCAG 2.0. Όσον αφορά τις περιπτώσεις εργαλείων συγγραφής και διαχείρισης περιεχομένου Ιστού, λαμβάνονται υπόψη οι Οδηγίες Προσβασιμότητας για Εργαλεία Συγγραφής, έκδοση 2.0 (Authoring Tool Accessibility Guidelines 2.0) του W3C.
 

WCAG 2.0 - W3C

Αναλυτικότερα όσον αφορά τους διαδικτυακούς τόπους και τις διαδικτυακές εφαρμογές και υπηρεσίες συμφωνούν με τις οδηγίες για την Προσβασιμότητα του Περιεχομένου του Ιστού, έκδοση 2.0 (Web Content Accessibility Guidelines 2.0) του διεθνή οργανισμού World Wide Web Consortium (W3C), στο ανώτατο επίπεδο προσβασιμότητας “ΑΑΑ”.
 

Κινητές & Φορητές Συσκευές

Όσον αφορά τους διαδικτυακούς τόπους ή τις διαδικτυακές εφαρμογές και υπηρεσίες που προορίζονται για χρήση κυρίως μέσω κινητών και φορητών συσκευών (πχ. wearables, tablets, έξυπνα τηλέφωνα κ.λπ.) λαμβάνονται υπόψη οι βέλτιστες Πρακτικές για Χρήση Διαδικτυακού Περιεχομένου από Κινητές συσκευές, έκδοση 1.0 (Mobile Web Best Practices 1.0) του W3C. Έχουμε τις γνώσεις και την εμπειρία να αναπτύξουμε την παρουσία σας στο διαδίκτυο με τον πιο φιλικό για όλους τους χρήστες τρόπο. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ετοιμάσουμε μια προσφορά προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας.
FaLang translation system by Faboba