Κατασκευή e-Shop | OWEB Digital Experience

Μας αρέσει
να δημιουργούμε
 

Responsive Σχεδίαση

 

Υψηλή Ευκρίνεια

 

Μοναδικά Σχέδια

 

Ευκολία Διαχείρισης

oweb digital experience eshop

 

Ηλεκτρονικό Επιχειρείν

Με τον όρο ηλεκτρονικό επιχειρείν (e-business) εννοούμε όλες εκείνες τις επιχειρηματικές πρωτοβουλίες, στρατηγικές και δραστηριότητες οι οποίες υλοποιούνται διαδικτυακά ανταλλάσσουν πληροφορίες και ως στόχο έχουν την πώληση και αγορά προϊόντων ή υπηρεσιών.
 

Ηλεκτρονικό Εμπόριο

Στις ημέρες μας ο όρος ηλεκτρονικό εμπόριο ακούγεται ολοένα και περισσότερο. Τι εννοούμε με τον όρο ηλεκτρονικό εμπόριο όμως; Το ηλεκτρονικό εμπόριο (e-commerce) αποτελεί παρακλάδι του ηλεκτρονικού επιχειρείν (e-business) και σαν στόχο έχει την υλοποίηση αγοροπωλησιών και επίτευξη επικοινωνίας μεταξύ όσων θέλουν να αγοράσουν ή να πουλήσουν τα προϊόντα ή υπηρεσίες με την χρήση ηλεκτρονικών μέσων και υπηρεσιών.

Οφέλη

Μειώνονται τα πάγια έξοδα της επιχείρησης δίνοντας την δυνατότητα στον επιχειρηματία να εφαρμόσει μείωση τιμών και να επιτύχει αύξηση των πωλήσεων. Η ανάγκη για συντήρηση φυσικού καταστήματος εξαλείφεται. Επίσης ένα ηλεκτρονικό  κατάστημα λειτουργεί όλες τις ημέρες του χρόνου 24 ώρες την ημέρα.
 

Κατασκευή E-shop

Η κατασκευή των ηλεκτρονικών καταστημάτων γίνεται με την χρήση CMS (Content Management Systems) ή αλλιώς (Λογισμικά Διαχείρισης Περιεχομένου) όπως Magento, VirtueMart, WooCommerce, Opencart, Ubercart κ.α. παρέχοντας ασφάλεια μέσω firewalls, antivirus και bakups.
 

Προώθηση

Η προώθηση του ηλεκτρονικού σας καταστήματος επιτυγχάνεται μέσω της εδραιοποίησης των σελίδων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook pages, Instagram business accounts, LinkedIn Business pages, Google MyBusiness κ.α.) και την προώθησης των υπηρεσιών και προϊόντων μέσω Google Adwords, Facebook Ads, Bing Ads, Pinterest Ads, Instagram Ads, LinkedIn Ads κτλ.
 

Η Φιλοσοφία Μας

Στην Oweb Digital Experience αντιλαμβανόμαστε την ανάγκη σας να ξεχωρίσετε και κινούμαστε στην λογική της επικοινωνίας και της συνεργασίας με τους πελάτες μας και υλοποιούμε έργα τα οποία βασίζονται στις πλέον σύγχρονες τεχνολογίες λογισμικού για ηλεκτρονικά καταστήματα.
Ειδική Σχεδίαση
για Κινητά
Σχεδιάζουμε e-Shop προσαρμασμένα σε οθόνες κινητών με στόχο την εύκολη και ευχάριστη περιήγηση των εν δυνάμει πελατών σας αλλά και την άμεση και αποδοτική διαχείριση του από εσάς όταν βρίσκεστε μακριά από σταθερό υπολογιστή.
Ευχρηστία
& Απόδοση
Σύνδεση με ERP, εύκολη τοποθέτηση προϊόντων, προσθήκη προσφορών, αλλαγή φωτογραφιών, αυτόματη ανανέωση αποθεμάτων.
FaLang translation system by Faboba