Σχετικά Με Εμάς | OWEB Digital Experience


Ποιοι
Είμαστε
H Oweb Digital Experience ®️ απευθύνεται σε μικρές, μικρομεσαίες και μεσαίες επιχειρήσεις στην Ελλάδα αλλά και στις χώρες του εξωτερικού. Αποτελεί μια αμιγώς εταιρία πληροφορικής στελεχώνοντας στις τάξεις της πτυχιούχους μηχανικούς πληροφορικής τριτοβάθμιας εκπαίδευσης μέλη των ενώσεων πληροφορικών Ελλάδος (ΕΠΕ και ΕΠΥ), ερευνητές στο ψηφιακό μάρκετινγκ, πιστοποιημένους σχεδιαστές λογισμικού (Google Certified Developers) καθώς επίσης και πιστοποιημένους δημιουργούς διαδικτυακών εκστρατειών προώθησης επιχειρήσεων (Google Adwords Experts).
Η δυναμική και η εφευρετικότητα της εταιρίας ολοένα και επεκτείνεται απασχολώντας επαγγελματίες μηχανικούς πληροφορικής, αναλυτές, διαφημιστές, γραφίστες, φωτογράφους, κειμενογράφους στα έργα τα οποία αναλαμβάνει να παραδώσει. Ο μεγαλύτερος όγκος των έργων της βρίσκεται στην Ελλάδα συμπληρωμένος από έναν ικανοποιητικό αριθμό έργων πληροφορικής εταιριών σε χώρες του εξωτερικού.
 
Γιατί να μας
Εμπιστευτείτε
Παρέχουμε έγκυρη γνώση και λύσεις, έχουμε ψυχολογία νικητή και αυτό το μεταδίδουμε στους πελάτες μας και το δείχνουμε δημιουργώντας μοναδικά έργα πληροφορικής! Μας κυριεύει το πάθος για τις τεχνολογίες ψηφιακού μάρκετινγκ και κατασκευής ιστοσελίδων! Παρέχουμε τις πιο σύγχρονες υπηρεσίες πληροφορικής και μάρκετινγκ στους πελάτες μας οι οποίες τους αποφέρουν κέρδη. Δεν το λέμε εμείς, το λένε οι πελάτες μας! Δεν έχετε παρά να τους ρωτήσετε! Βασικός μας στόχος είναι να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να επιτύχουν τους στόχους τους και να δουν τις επιχειρήσεις τους να αποδίδουν και να πετυχαίνουν. Υπάρχει αμφίδρομη σχέση μεταξύ της Oweb Digital Experience και των πελατών της. Η επιτυχία τους είναι και δική μας επιτυχία, μέσα από τα έργα τους και την αναγνώριση της επωνυμίας τους επιτυγχάνεται και η δική μας βελτίωση και πρόοδος!
 
Έχουμε
Όραμα
Στην Oweb Digital Experience ®️ έχουμε όραμα, για αυτό το λόγο δημιουργούμε λύσεις μοναδικές οι οποίες εμπνέουν οδηγώντας σε αλλαγές, σε δημιουργικότητα αποφέροντας κέρδη (revenues) στις επιχειρήσεις. Η δημιουργικότητα της ομάδας μας, μας οδηγεί στο να παρέχουμε εξατομικευμένες, πρωτοποριακές και δημιουργικές λύσεις οι οποίες ανταγωνίζονται με θεμιτούς τρόπους τις ανταγωνίστριες εταιρίες στο συγκεκριμένο προϊόν ή την υπηρεσία. Μας διακατέχει μια υψηλή συναίσθηση της κατάστασης των επιχειρήσεων στον Ελλαδικό χώρο και δίνουμε πολύ μεγάλη έμφαση στο να καταλάβουμε τι επιδιώκουν οι πελάτες μας και πως ανταποκρίνονται στις ολοκληρωμένες λύσεις τις οποίες προσφέρουμε. Η εφευρετικότητά μας, αποτελεί κινητήρια δύναμη για έρευνα, πειραματισμούς και τελικά επιτυχία και πρόοδο! Καταλυτικός παράγοντας στην επιτυχία μας αποτελεί το πάθος για αυτό που κάνουμε και η υψηλή αίσθηση ευθύνης απέναντι σε κάθε, ανεξαιρέτως, πελάτη μας.

Ακούμε
Προσεκτικά
Στο τομέα της επικοινωνίας φροντίζουμε να ακούμε προσεκτικά τι θέλει ο πελάτης, να αναλύουμε τι δυνατότητες, να λύνουμε όσες απορίες δημιουργούνται, να προτείνουμε λύσεις και να υλοποιούμε. Φροντίζουμε να είμαστε συνεπείς σε όσα λέμε. Aντιλαμβανόμαστε την αγωνία και το άγχος που έχει κάποιος όταν σκοπεύει να δαπανήσει χρήματα για να επενδύσει σε μια ηλεκτρονική επιχείρηση η οποία πρέπει να του αποφέρει κέρδη και προσπαθούμε να βρούμε όλες τις πιθανές και δυνατές λύσεις οι οποίες θα ικανοποιήσουν. Σε αυτή την κατεύθυνση φροντίζουμε να ενημερώνουμε πλήρως τον πελάτη για τον τρόπο με τον οποίο σκοπεύουμε να προσεγγίσουμε το έργο του και να παραμένουμε πιστοί σε όσα υποσχόμαστε!
 

Η Φιλοσοφία Μας;
Στην Oweb Digital Experience ®️ δεσμευόμαστε να δημιουργούμε μακρόχρονες επιτυχημένες συνεργασίες και το καταφέρνουμε. Οι πελάτες μας παραμένουν συνδεδεμένοι μαζί μας γιατί τους παρέχουμε υψηλού επιπέδου αποτελεσματικές υπηρεσίες και βρίσκουν στο πρόσωπό μας έναν φίλο και σωστό επαγγελματία. Βλέπουν τις λύσεις που τους προτείνουμε να τους αποδίδουν κέρδη και έτσι χτίζεται η εμπιστοσύνη ανάμεσά μας. Η αμεσότητα στην παροχή λύσεων σε συνάρτηση με το παραγόμενο αποτέλεσμα δημιουργεί καλές συνεργασίες σταθερές στον χρόνο.
Επενδύουμε προσωπικά ο καθένας από εμάς στο χτίσιμο σχέσεων αλληλοσεβασμού και εμπιστοσύνης. Αντιλαμβανόμενοι την ανάγκη για λύσεις προβάλουμε το πάθος μας για αποτέλεσμα. Η ανάγκη των πελατών μας είναι και δική μας ανάγκη και υποχρέωση!
Οι κανόνες ηθικής πάνω στους οποίους κινούμαστε, το πάθος και η αγάπη για αυτό που κάνουμε αποτελούν τα θεμέλια της δημιουργικότητάς και του κινήτρου που μας ωθούν στην εξέλιξη! Στην Oweb Digital Experience θα μας κρίνετε εκ του αποτελέσματος και είμαστε σίγουροι ότι θα είναι τέλειο. Είμαστε λάτρεις της έκφρασης “Get the job done” με συνέπεια, σαφήνεια, εμπιστευτικότητα, ποιότητα και την ακολουθούμε πιστά!

Στην Oweb Digital Experience ®️  μας αρέσει να δημιουργούμε 

Στην Oweb Digital Experience
γνωρίζουμε οτι η επιτυχία απαιτεί, γνώση, οργάνωση,
συνέχεια και προσπάθεια.

Εξειδικευόμαστε στην παροχή υπηρεσιών διαδικτυακής προώθησης επιχειρήσεων (digital marketing, inbound marketing) είτε βελτιστοποιώντας τις ιστοσελίδες (SEO) ώστε μέσω οργανικών αποτελεσμάτων (organic search) να αυξάνονται τα κέρδη είτε υλοποιώντας διαφημιστικές εκστρατείες (digital advertising, paid search, ppc). Επιτυγχάνουμε άριστα αποτελέσματα προώθησης υπηρεσιών και αύξηση της αναγνωρισιμότητας μιας επιχείρησης σε τοπικό επίπεδο (local search) αλλά και σε ευρύ επίπεδο αναζητήσεων χρησιμοποιώντας τεχνικές On-site SEO, Off-Site SEO και Local SEO.

Εξειδικευόμαστε στη ανάλυση, στη οργάνωση, στην δημιουργία και την παρακολούθηση την παρουσίας των επιχειρήσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (social media). Παρέχουμε υπηρεσίες βελτιστοποίησης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης (social media optimization) και τεχνικές μάρκετινγκ μέσων κοινωνικής δικτύωσης (social media marketing). Επίσης παρέχουμε υπηρεσίες προώθησης μέσω διαδικτύου, pay per click (Google Ads, Bing Ads κτλ.) στοχεύοντας σε υψηλά ποσοστά επισκέψεων (click through rate, conversion rate), δημιουργία αποδοτικών leads, πωλήσεις (revenues) και συμβολή των χρηστών στην προώθηση της επιχείρησης μετά από κάποια αγορά (engagement).

Εξειδικευόμαστε στην κατασκευή ιστοσελίδων (web sites) υπηρεσιών και προϊόντων (eshop). Υλοποιούμε ενημερωτικά portal - web sites και διαδικτυακά περιοδικά και εφημερίδες. Υλοποιούμε και υποστηρίζουμε την κατασκευή, την συντήρηση και την παρακολούθηση ηλεκτρονικών καταστημάτων (e-shop) σε άμεση σύνδεση με το λογισμικό διαχείρισης (ERP) των καταστημάτων.

Εξειδικευόμαστε αποκλειστικά σε διαδικασίες προώθησης των υπηρεσιών των επιχειρήσεων διαμονής (Hotel Marketing).

Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε έργα πληροφορικής όπως εφαρμογές για κινητά τηλέφωνα (mobile applications), ηλεκτρονικά ERP και CRM.

Παρέχουμε υπηρεσίες εταιρικής ταυτότητας (branding) συμπεριλαμβανομένου του σχεδιασμού (graphic design), εκτύπωσης (printing), συσκευασίας προϊόντων (packaging) και της παράδοσης. Επίσης Παρέχουμε υπηρεσίες φωτογράφισης (photoshooting) και επεξεργασίας βίντεο (video editing).

Παρέχουμε υπηρεσίες συμβουλών (e-business consulting) σε θέματα ηλεκτρονικής επιχειρηματικότητας και εξωστρέφειας των επιχειρήσεων. Αναλύουμε τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα μιας επιχειρηματικής κίνησης και συμβουλεύουμε αναλόγως.

“If you think good design is expensive, you should look at the cost of bad design.” –Ralf Speth

oweb digital experience webdesign advertising agency

FaLang translation system by Faboba